Milloin lomahuoneiston saa käyttöön?

Lomahuoneisto on asiakkaan käytössä tulopäivänä klo 16 alkaen ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Mistä saan lomahuoneiston avaimen?

Majoittuessasi Hiekka Bookingin lomahuoneistossa, saat tulopäivänä klo 16 mennessä sähköpostilla tuloinfon, joka sisältää huoneiston osoitteen ja koodin avainsäilöön. Huoneiston avain on huoneiston oven pielessä olevassa avainsäilössä.

Mikäli majoitut kohteessa Marina Chalets Kalajoki, saat tuloinfossa huoneiston osoitteen ja PIN-koodin, jolla pääset kulkemaan kohteen pääovista ja huoneiston ovesta. Marina Chaletsissa käytössä on Rollock-älylukitusjärjestelmä.

Erillistä käyntiä toimistollamme ei siis tarvita. Asiakkaamme pääsevät majoittumaan valitsemaansa lomahuoneistoon oman aikataulunsa mukaisesti, sisään- ja uloskirjautumisaikataulumme rajoissa. Lomahuoneiston saa käyttöön klo 16 tulopäivänä ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Mihin palautan lomahuoneiston avaimen?

Lähtöpäivänä lomahuoneiston avain palautetaan huoneiston oven pielessä olevaan avainsäilöön. Avainsäilö toimii samalla tuloinfossa mainitulla koodilla koko oleskelun ajan.

Mikäli majoitut kohteessa Marina Chalets Kalajoki, PIN-koodisi toimii lähtöpäivään klo 12 saakka.

Sisältyykö loppusiivous majoituksen hintaan?

Hiekka Bookingin kohteissa majoittuessa voit valita siivoatko huoneiston itse vai ostatko palvelun meiltä. Loppusiivous tulee varata ennakkoon ja sen hinta on 95 – 150 € kohteen koosta riippuen. Mikäli huoneistoa ei ole siivottu asiakkaan toimesta, joudumme tässä tapauksessa lähettämään siivouslaskun jälkikäteen korotettuna 15 €:n toimistokululla.

Kohteessa Marina Chalets Kalajoki loppusiivous ja liinavaatteet sisältyvät aina majoituksen hintaan.

Tuonko omat liinavaatteet mukana?

Hiekka Bookingin kohteissa voit valita, tuotko omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi, vai vuokraatko ne meiltä.

Liinavaatteiden hinta:

  • liinavaatesetti toimitettuna, sisältäen pyyhkeet 15 €/ hlö
  • liinavaatesetti valmiiksi pedattuna, sisältäen pyyhkeet 25 €/ hlö

Suosittelemme varaamaan liinavaatteet ennakkoon, mikäli tarvitset niitä. Mikäli unohdat liinavaatteet, ei hätää! Voit aina soittaa meille ja toimitamme liinavaatteita myös viime hetkillä huoneistoon.

Kohteessa Marina Chalets Kalajoki liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät aina majoituksen hintaan.

Saako lomahuoneistoon tuoda lemmikkieläimiä?

Hiekka Bookingilla on myös lomahuoneistoja, joihin saa tuoda lemmikkieläimen mukana. Emme peri erikseen lemmikkieläinmaksua. Kysy lisää lemmikkieläinkohteistamme info@hiekkabooking.fi tai puh. 050 5415431