Hiekka Booking myy majoitusta uusissa ja tasokkaissa lomahuoneistoissa Kalajoen Hiekkasärkillä. Välityksessämme on erikokoisia huoneistoja studioista usean makuuhuoneen kohteisiin. Etsimme jatkuvasti uusia kohteita monipuoliseen valikoimaamme. Mikäli omistat lomahuoneiston, lue lisää palvelustamme ja ota rohkeasti yhteyttä!
Kalajoki houkuttelee lomalaisia ja sijoittajia

Kalajoen Hiekkasärkät kasvaa ja kehittyy hyvässä yhteistyössä alueen yrittäjien ja Kalajoen kaupungin kesken. Matkailualueemme houkuttelee vuosittain noin 2 miljoonaa kävijää, sesongin painottuessa kesään. Kalajoen Hiekkasärkät houkuttelee myös sijoittajia ja lomahuoneistoista käydään aktiivista kauppaa. Hiekka Booking tarjoaa vaivattoman palvelun lomahuoneiston omistajalle. Kun annat sijoitusasuntosi meille välitykseen, voit käyttää sitä halutessasi myös itse ja muulta ajalta kerryttää tuottoa.

Lue lisää matkailualueesta osoitteessa www.visitkalajoki.fi

Lisätietoa Kalajoen kaupungista yleisesti osoitteessa www.kalajoki.fi

Marina Resort Kalajoki majoitus
Aurinkoranta D4 Hiekka Booking
Hiekka Bookingin yhteistyökumppanit

Hiekka Bookingin kohteet ovat pääsääntöisesti ns. omatoimikohteita, eli asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja siivoaa ohjeistuksemme mukaan huoneiston lähtiessään. Jokaisen asiakkaan jälkeen huoneistomme kuitenkin tarkistetaan siivousyhtiön toimesta. Asiakas voi kuitenkin aina tilata meiltä lisäpalveluna sekä liinavaatteet että loppusiivouksen.

Kohteessamme Marina Chalets Kalajoki liinavaatteet ja loppusiivous kuuluvat aina majoituksen hintaan.

Tärkeimmät Hiekka Bookingin yhteistyökumppanit ovatkin siivouspalveluyritys N-Clean Oy sekä Joutsenmerkittyä hotellitekstiilipalvelua tuottava Comforta Oy. Yhdessä pyrimme myös jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja jaamme palautteet avoimesti keskustellen.

Hiekka Booking lomahuoneiston omistajalle

Hiekka Booking on yrityksenä uusi, mutta pienellä ja tehokkaalla tiimillämme on vuosien kokemus Kalajoen matkailusta ja majoituspalveluista.  Välityksessämme on noin 100 lomahuoneistoa Kalajoen Hiekkasärkillä. Palvelumme lomahuoneiston omistajalle sisältää:

  • lomahuoneiston markkinointi, dynaaminen hinnoittelu ja myynti omassa online-kaupassa sekä booking.comissa
  • avainpalvelu ja asiakaspalvelu oman tiimin voimin 24/7
  • lomahuoneiston tarkistus majoittujien jälkeen
  • reklamaatioiden hoito
  • tilitys kerran kuukaudessa
  • omistajavaraukset ja raportit helpon ja veloituksettoman omistajaliittymän kautta
  • lisäpalvelut lisämaksusta lomahuoneiston omistajille, kuten lomahuoneiston vuosisiivoukset, pienet huoltotoimenpiteet ja valokuvaus
  • huoneistojen omistajille myös Hiekka Bookingin VIP-kortti, jolla saat vaihtuvia alennuksia alueen eri yrityksiltä!

Ota yhteyttä: info@hiekkabooking.fi tai puh. 050 5415431