Kohteemme sijaitsevat eri puolilla Kalajoen Hiekkasärkkiä – huoneistoja löytyy niin rauhalliselta Tahkokorvan alueelta läheltä upeita ulkoilureittejä, Hiekkasärkkien ytimestä kylpylän ja muiden alueen palveluiden läheisyydestä sekä uudelta Marinan alueelta, aivan meren rannasta! Välityksessämme on noin 100 kohdetta, joista suurin osa on valmistunut viime vuosien aikana. Suurin osa kohteista sijaitsee lähellä toisiaan, joten majoittuminen suuremmallakin ryhmällä onnistuu sujuvasti.

Hilmantori

Hilmantorin huoneistot sijaitsevat aivan keskellä Hiekkasärkkien ydinaluetta! Kylpylä SaniFaniin on matkaa vain muutama kymmenen metriä, joten voit helposti hipsiä pihan poikki kylpylään vaikka pelkkä kylpytakki päällä. Ravintoloihin on yhtä lyhyt matka, merenrantakin löytyy vain kiven heiton päästä!

Hilmantorin taloyhtiö on kolmikerroksinen puukerrostalo, jonka alimmasta kerroksesta löytyy kuntosali Tatsi. Ensimmäisestä ja toisesta kerroksesta löytyy yhden makuuhuoneen kohteita ja kolmannesta kerroksesta löytyy kahdessa tasossa olevia isompia huoneistoja. Taloyhtiössä on invahissi, joten se sopii myös esteetöntä majoitusta tarvitseville matkailijoille. Kaikissa huoneistoissa on keittiö, sauna ja lasitettu parveke. Osasta huoneistoista löytyy viilentävä ilmalämpöpumppu.

Hilmantori, Aurinkoranta, Tuomenkartano, StarVillas, SunVillas ja SkyVillas sijaitsevat lähellä toisiaan, lähes samassa pihapiirissä.

Hilmantori Hiekka Booking
Aurinkoranta
Aurinkoranta

Aurinkorannan huoneistot sijaitsevat aivan rannan tuntumassa Hiekkasärkkien ydinalueella, Hilmantorin ja kylpylä SaniFanin vieressä. Huoneistoja löytyy rakennuksen molemmilta puolilta – merenpuolelta löydät niin studio-huoneistoja, yhden makuuhuoneen huoneistoja sekä isompia kahden makuuhuoneen huoneistoja. Hilmankujan puoleisista huoneistoista pääsee nauttimaan aamuauringosta ja jos Hilmantorilla on käynnissä jokin tapahtuma, näistä huoneistoista on suora näkymä torille!

Aurinkorannan alakerrasta löytyy erilaisia liiketiloja, kuten esimerkiksi urheiluvaateliike Usport, ihana kesäkahvila BeachRosé sekä esimerkiksi fatbikeja ja lumikenkiä vuokraava yritys AJ-Paja. 

Kaikista huoneistoista löytyy keittiö, sauna ja lasitettu parveke. Merenpuoleisten huoneistojen parvekkeilta on mahtava seurata mereen laskevaa aurinkoa – myös saunasta on merinäköala!

Hilmantori, Aurinkoranta, Tuomenkartano, StarVillas, SunVillas ja SkyVillas sijaitsevat lähellä toisiaan, lähes samassa pihapiirissä.

StarVillas

StarVillas huoneistot sijaitsevat Hilmantorin rakennuksen vieressä. Kyseessä on kolmikerroksinen puukerrostalo, joka on rakennettu vuonna 2017. Huoneistot toisessa kerroksessa ovat yhden makuuhuoneen huoneistoja ja kolmannen kerroksen huoneistot ovat kahteen tasoon rakennettuja hieman isompia, kahden makuuhuoneen huoneistoja. Kaikista huoneistoista löytyy parveke, keittiö ja sauna. Kylpylään on matkaa vain muutama kymmenen metriä, aivan kuten hiekoillekin.

StarVillas taloyhtiön alakerrasta löydät myös Hiekka Bookingin toimiston! Alakerran liiketiloista löytyy myös Hiekan tiimin vakio-lounaspaikka, aasialainen ravintola ShangriLa, cowboy-tunnelmaa Hiekkasärkille tuova ravintola Henry’s Saloon sekä kauneushoitola By Saija. 

Hilmantori, Aurinkoranta, Tuomenkartano, StarVillas, SunVillas ja SkyVillas sijaitsevat lähellä toisiaan, lähes samassa pihapiirissä.

Starvillas Sunvillas Hiekka Booking
SkyVillas & SunVillas

SkyVillas ja SunVillas ovat kaksi luhtitaloa, jotka löytyvät samasta pihapiiristä Hiekkasärkkien ydinalueelta. Luhtitaloista löytyy alakerrasta yhden makuuhuoneen huoneistoja ja yläkerrasta isompia kahden makuuhuoneen huoneistoja, jotka on rakennettu kahteen tasoon. Vaikka huoneistot sijaitsevat aivan Hiekkasärkkien ydinalueella, sijaitsevat ne rauhallisen mäntymetsikön laidalla. Kaikki alueen palvelut ovat lähellä, eikä rantaankaan ole matka eikä mikään.

Huoneistoista löytyy sauna, keittiö sekä parveke. Huoneistot soveltuvat loistavasti perheille, sillä petipaikkoja isommissa huoneistoissa on jopa 6+2 hlölle. Huoneistoista löytyy myös kuivauskaapit esimerkiksi talvella hiihtokamppeiden kuivatusta varten.

Hilmantori, Aurinkoranta, Tuomenkartano, StarVillas, SunVillas ja SkyVillas sijaitsevat lähellä toisiaan, lähes samassa pihapiirissä.

Tuomenkartano

Tuomenkartanon luhtitalot B ja C edustavat yhtä Hiekkasärkkien uusimmasta kapasiteetista. Luhtitalot ovat valmistuneet vuonna 2022 ja 2023. Ne sijaitsevat aivan ydinalueella, lähellä kaikkia alueen palveluita ja meren rantaa. B-talon parvekkeen näkymät ovat rauhalliseen mäntymetsikköön, kun taas C-talon parvekkeelta pääset seuramaan Hilmantorin alueen kuhinaa sekä tien toisella puolella olevan kesäravintola Henry’s Saloonin elämää. Osasta parvekkeista näet jopa meren ja upeat auringonlaskut!

Tuomenkartanosta löytyy sekä yhden makuuhuoneen kohteita sekä isommillekin perheille soveltuvia kahden makuuhuoneen huoneistoja. Kaikissa kohteissa on täysin varusteltu keittiö, sauna sekä lasitettu parveke. Huoneistot on sisustettu hyvällä maulla ja ne ovat valoisia ja raikkaita.

Hilmantori, Aurinkoranta, Tuomenkartano, StarVillas, SunVillas ja SkyVillas sijaitsevat lähellä toisiaan, lähes samassa pihapiirissä.

Tuomen Kartano Hiekka Booking
Hiekkakuja Hiekka Booking
Hiekkakuja & Herrain Hiekat

Herrain Hiekat on vuonna 2018 rakennettu kerrostalo kylpylähotelli Santa’s Sanin yhteydessä. Huoneistoista pääsee sisäkautta kulkemaan Kylpylä SaniFaniin, josta löytyy myös ravintola Bistro. Tämän helpommin et pääse nauttimaan esimerkiksi hotelliaamiaisesta majoituksesi yhteydessä! Huoneistoista pääsee kulkemaan myös meren puolelle, jolloin rantaan ei tule matkaa ollenkaan.

Hiekkakujan studio-huoneistot soveltuvat loistavasti kahdestaan matkaaville tai pienille perheille, jotka eivät kaipaa majoitukseltaan sen kummempia varusteluja. Huoneistoista löytyy keittiö, wc/suihku, terassi ja pieni keittiö, jossa kuitenkin on uuni/liesi sekä jääkaappi/pakastin – eli kokkailu huoneistossa onnistuu mainiosti! Talvella huoneistojen takaa menee hiihtolatu, joten voit hypätä suksille suoraan etuovelta. Hiekkakuja on aivan ydinalueella, kohtaamispaikka Loiston vieressä. Kylpylä SaniFaniin ja vesipuisto Jukuparkiin pääsee kävelemällä menemällä vain tien ylitse.

Tahkokorva

Tahkokorvan alueelta, joka toimi vuoden 2014 loma-asuntomessualueena, löytyy useamman luhtitalorakennuksen pihapiiri. Aurinkotuuli A & B & C, Aurinkohiekka A & B, Auringonsäde A & B ja Meriheinä B-talot ovat kaikki kaksi kerroksisia luhtitaloja, joista löytyy sekä studio-huoneistoja että yhden makuuhuoneen huoneistoja. Studio-huoneistoissa on varustuksena keittiö, lasitettu parveke ja wc/suihku, yhden makuuhuoneen huoneistoista löytyy näiden lisäksi erillinen makuuhuone ja sauna. Yhden makuuhuoneen huoneistot ovat rakennusten päätyhuoneistoja.

Tahkokorvan alue sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Hiekkasärkkien ydinalueelta. Rantaan ei ole matkaa kuin muutama sata metriä ja erilaiset luontoreitit ovat lähellä. Yksi suosituista luontoreiteistä on Vihasniemen luontopolku, jonka varrelta voi bongata kesälaitumilla laiduntavia lampaita. Luontopolun päästä löytyy lintutorni sekä nuotiopaikka.

Tahkokorvan alue soveltuu loistavasti myös ryhmille, sillä huoneistoja alueelta löytyy noin parikymmentä ja jokaiseen huoneistoon mahtuu majoittumaan 2-4 hlöä.

Meriheinä Hiekka Booking
Timantti B6 Hiekka Booking
Timantti

Timantti-huoneistot ovat todellakin nimensä veroisia – kyseiset kohteet todella ovat oikeita timantteja! Timantti-taloyhtiö sijaitsee hotelli Rantakallan vieressä, n. 2 km päässä Hiekkasärkkien ydinalueelta Matkailutien varrella, Hiekkasärkkien korkeimmalla kohdalla.

Isot lasitetut parvekkeet avautuvat merelle ja näkymä on yksi Hiekkasärkkien parhaimmista. Näkymästä avautuu pelkkää hiekkaa ja merta – näkymän edessä ei ole mitään esteitä. Huoneistot on varusteltu hyvin – niissä on keittiö, sauna ja wc/suihku. Isommista Timantti-huoneistoista löytyy kaksi erillistä makuuhuonetta – toisesta myös poreamme! Myös lemmikit ovat tervetulleita näihin upeisiin kohteiisin.

Jäkälätie

Jäkälätien huoneistot sijaitsevat hotelli Rantakallan läheisyydessä, noin 2 kilometrin päässä Hiekkasärkkien ydinalueelta. Huoneistot ovat rivitalohuoneistoja, jotka sijaitsevat rauhallisella alueella, mäntymetsikön laidalla. Kaikissa huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö, jäähdyttävä ilmalämpöpumppu ja lasitettu parveke. Ulkoilureitit niin kesällä kuin talvellakin löytyvät aivan huoneistojen lähistöltä.

Marina Resort Kalajoki majoitus
Marina Chalets & Marina Resort

Kalajoen Marina on Hiekkasärkkien matkailukeskuksen lähelle rakentuva uusi, tasokas ja merellinen lomailualue – Marina Chalets Kalajoki on yksi alueen ensimmäisenä valmistuneista kohteista! Marina Chalets -huoneistot ovat tasokkaita kohteita viisikerroksisessa kerrostalossa. Huoneistoja löytyy kolmea eri kokoa; studio-huoneistoja, yhden makuuhuoneen huoneistoja saunalla sekä kahden makuuhuoneen huoneistoja saunalla. Kaikissa huoneistoissa on merinäköala, lasitettu parveke sekä täysin varusteltu keittiö. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät aina näiden kohteiden hintaan. Marina Chalets soveltuu loistavasti golfareille; huoneistot sijaitsevat aivan Kalajoen golfkentän vieressä. Tämän lähemmäksi PAR 73 golfkentän aloitus-tiitä et pääse!

Marinan alueelta löytyy myös kaksi muutakin uutta kohdetta, Marina Resort ja Villa Resort. Nämä kaksi kohdetta sijaitsevat aivan meren rannassa, Keskuskariin rakentuvan vierasvenesataman vieressä. Alue onkin tällä hetkellä vielä rakenteilla, mutta jahka se on valmis, on hankala löytää upeampaa ja monipuolisempaa matkailualuetta Suomesta. Näistä kohteista avautuu myös upea merinäköala, jonka edessä ei ole minkäänlaisia näköesteitä. Kohteet on laadukkaasti rakennettu ja sisustettu upeasti.